TV 51 , Duba TV ARO, cu motor IMS

Ofer spre vanzare un automobil care, cu siguranta este un unicat . Este masina ideala pentru iubitorii de vehicule militare , care isi doresc ceva mai deosebit. Masina are un impact socant , la aparitia ei in traficul din ziua de astazi si aminteste de vremurile vechi .Era folosita ca autoutilitara de salvare , pompieri sau transport de marfa sau de persoane .
TV 51 ,din 1972 , model 68 ,este produs la “Interprinderea Autobuzul Bucuresti ” Tudor Vladimirescu. A fost exportat in multe tari din blocul comunist , dar si in Asia si in alte continente unde avea denumirea comerciala “Tudor “. Un exemplar produs la Bucuresti a luat parte , alaturi de renumitul IMS , la” expeditia romaneasca Transafricana” din 1970-1971 , in care a strabatut tot continentul negru, dus intors, fara probleme . Cu siguranta este si acest TV 51 o bucatica din istoria Romaniei .Masina provine din stocurile armatei unde doar, a stat la loc uscat si a fost servisata pentru a fi apta de eventualele interventii .Este inmatriculat si omologat ca vehicul istoric , scutit de orice taxa .
Are 3600 KM original , functioneaza ireprosabil , originalitate pana la ultimul surub .
Are toate piesele de la IMS si nu se potriveste nimic de la TV 12 . Motor de 2500 Cmc , benzina cu 70 de cai .
In aceasta varianta , cu geamuri laterale si cu portbagaj in spate , este cu siguranta un UNICAT .
Vopsea originala , anvelope Danubiana noi , 4×4 functional ( se cupleaza din habitaclu) , trapa mare de fier , portbagaj mare pe acoperis , fabricat tot in acea perioada . Totul este functional.

TEL: 0745 617 310

PRET: 8 000 €

TV 51 , Duba TV ARO, cu motor IMS Sibiu - imagine 1

TV 51 , Duba TV ARO, cu motor IMS Sibiu - imagine 2

TV 51 , Duba TV ARO, cu motor IMS Sibiu - imagine 4

TV 51 , Duba TV ARO, cu motor IMS Sibiu - imagine 6

TV 51 , Duba TV ARO, cu motor IMS Sibiu - imagine 7

TV 51 , Duba TV ARO, cu motor IMS Sibiu - imagine 8

About Aro News

Leave a Reply