Quantcast
Expeditia românilor cu ARO în America de Sud blocată de CORONAVIRUS în Columbia – ARO 4×4

Expeditia românilor cu ARO în America de Sud blocată de CORONAVIRUS în Columbia

Ştefan a pornit acum un an şi jumatate să viziteze America cu un ARO modificat, a fost in 9 ţări din America de Sud, dar a ramas blocat în Columbia din cauza COVID, iar aici carantina va dura până în iulie, scrie mediafax.

Ştefan are 32 de ani, este din Iaşi, iar anul trecut în februarie a modificat un ARO, botezat Zimbrul şi a pornit să viziteze toată America.

Citește și:  ARO 244 Cosworth din 1996: cea mai bună mașină românească?

După jumătate de an i s-a alăturat si Darius. Împreună au vizitat 9 tări din America de Sud, cu peisaje ameţitor de frumoase.

În martie însă, pandemia le-a pus excursia pe pauza, iar de atunci sunt blocaţi în Columbia. Recent au aflat că s-a prelungit carantina până în iulie.

Ştefan a pornit la drum din Buenos Aires, Argentina. Călătoria va mai dura aproximativ 2 ani şi include şi Canada.

„Pentru noi a venit ca un moment de respiro pentru că am avut numai parte de acţiune. Inclusiv răscumpărarea tuturor materialelor video, pentru că în Bogota în Columbia ne-a spart maşina. Am trecut la editat, asa ne petrecem noi carantina”, spune Ştefan.

Citește și:Imagini rare cu ARO 240 dotat cu 3 punți și tracțiune 6×6 functională

„După vom merge din nou spre Cartagena unde vom urca spre Panama”, spune Darius.

„Dacă mergi într-un hotel de 5 stele peste tot e la fel, diferă culoarea celui care te serveşte. Dacă vrei să călătoreşti, să întelegi alte culturi, să mănânci alte chestii, să vezi peisaje, asta este modul de a călători”, mai spune Stefan.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber

About Aro News

Leave a Reply